У царству музике

Ја, Мајкл Џексон, краљ поп музике, живим у Лос Анђелесу, у дивовској белој кући, и у глави носим више од педесет песама у поп ритму.

У каријеру сам кренуо са четворо браће, са групом под именом “Џексонс петорка”, па наставио са каријером соло певања. Људи ме познају по мом чувеном извођењу “Moonwalk” – а, или кораку који се код нас зове “Ход по Месецу”. Моје најпознатије песме су “Billie Jean” и “Smooth Criminal”. Ових дана почео сам да пишем текстове песама “Dangerous”, “They dont care about us”, а завршавам “In the closet”.

Пропутовао сам пола света због песме и игре, а не због новца и славе. Некада сам имао црну кожу Афроамериканца, а онда сам је посветлео и постао бео. Имао сам проблема после ових пластичних операција, што ми је на тренутке ометало каријеру.

Ја, Мајлк Џексон, одржаћу обећање и заувек остати краљ музике за све људе, све државе и континенте, а мој “Месечев ход” ће остати најпознатији плес и кад мене не буде било да га изводим.

Владимир Дошљак, Ћићевац, 5. разред

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>