Особа којој се дивим

Многи људи имају и по неколико особа којима се диве, али ја имам само једну такву особу којој сам се увек дивио и којој ћу се увек дивити. То је моја мајка.

Дивим јој се због тога што је то највреднија жена коју знам и најбрижнија мајка на свету, која увек брине да ли сам гладан, жедан и какве су ми оцене у школи. Понекад је строга, а понекад је најтолерантнија особа на читавој планети Земљи. Када сам био болестан, она је увек била ту да ми помогне око нечега или да ми нешто донесе. Када сам полазио у први разред, она је била ту. Када сам полазио и у старије разреде, она је била ту, са мном.  Увек ми помогне око домаћег задатка и у свакој другој невољи је ту за мене. Купује ми све што желим и свуда ми дозвољава да идем. Може се рећи да имам најдивнију и најбрижнију мајку на планети! Она има црну косу, браон очи и огромно срце!

Ради у једном маркету у Параћину и тамо је шефица. Због ње сам три године био одличан ђак, због ње ћу бити и најбољи ђак.

Ја имам најбољу маму на планети, и желео бих за крај да јој поручим да ћу је увек волети највише на свету.

Владимир Дошљак, Ћићевац, 5. разред

8 мишљења на „Особа којој се дивим“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

ми добијамо само петице