Играј безбедно

     posterОсновне школе Војвода Пријезда из Сталаћа и Доситеј Обрадовић из Ћићевца постале су део пројекта “Цермеса” и Министарства спољне и унутрашње трговине и телекомуникација под називом “Играј безбедно“. Јуче је одржана конференција Пројекта у Земуну, којој су присуствовале и наставнице наше школе.

      “Играј безбедно“ је национално такмичење за ученике седмог и осмог разреда основне школе, свих разреда средњих школа, као и центара за таленте, са темом “Безбедност деце на Интернету”, и то у седам категорија: најбоља компјутерска игрица, ликовни рад, Power Point презентација, плакат, литерарни рад, фотографија или кратки филм и најактивнија школа и наставник. Циљ је не само да се уоче опасности на Интернету и његов утицај на здравље ученика, већ и да се промовишу квалитетни Интернет садржаји. Сваки рад треба да има позитивну, хуману поруку. Ученици могу да се пријаве преко сајта пројекта www.igrajbezbedno.org или наставници могу да пријаве екипе ученика.

     logoНаше школе ће од најбољих радова организовати изложбу у просторијама школа и на сајту школа, и позвати локалне медије да нас прате.  Гласање за најбоље радове се одвија путем Facebook странице пројекта Играј безбедно и на сајтуwww.igrajbezbedno.org и траје од 23.11.2013. до 10.01.2014, па апелујемо на све родитеље и сву децу да нас подрже, попуне анкету  и гласају за своју и нашу децу и њихове радове.

     Заинтересовани ученици могу се пријавити код координатора пројекта Александре Милутиновић, библиотекарке школе и наставнице српског језика, и код Биљане Вучковић, наставнице ТИО.

Нека игре почну!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

ми добијамо само петице